top of page

A Get Work Trend megkapta a pénzügyileg legstabilabb cégek minősítését

Frissítve: 2023. júl. 26.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a GET WORK TREND KFT is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.



Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.


Komoly figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, miszerint cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.


Hisszük, hogy ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.


Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében, hogy megbízhatóak vagyunk, hogy lehet ránk számítani abban a szektorban, ahol mi működünk, ahol munkabéreket fizetünk, finanszírozunk.


Ha netán valami probléma merülne fel az a mi partnerkörünk hírnevét is rosszul érintené. E tanúsítvány alapján tudjuk garantálni, hogy egy gazdaságilag stabil céggel működik együtt.

Keressük a megoldási lehetőségeket, általában nem érjük be egy nemmel, hanem a hogyan igenre törekszünk. Vállaljuk, ha hibáztunk és dolgozunk azon, hogy kijavítsuk azt és a jövőben ne forduljon elő többet.


Nem gondolkodunk dobozos termékekben, mindig kifejezetten az adott helyzet, adott időpont és az adott igény kielégítésére törekszünk és hogy megértsük az együttműködésnek a jogi, gazdasági és emberi hátterét is.


Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

87 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page